Pro Whey 900 g

634871880285301405_PRO-WHEY_2Alătură-te cu încredere taberei Pro Whey! Suntem convinşi că vei deveni un fan înrăit în cel mai scurt timp.

Proteina din zer reprezintă hrana-minune a naturii: are cea mai ridicată valoare biologică, conţine cel mai bun raport de aminoacizi BCAA – foarte importanţi pentru culturişti. Este un concentrat proteic foarte bun, atât pentru cei care ţin un regim hipocaloric, cât şi pentru cei care vor să crească în masa musculară. Pro Whey conţine proteina din zer, cea mai înaltă valoare de BCAA (leucina, izoleucina, valina), cei mai importanţi aminoacizi care în urma antrenamentului sunt primii asimilaţi pentru consolidarea masei musculare.

Proteina din zer este o combinaţie de proteine globulare izolate din zer. Unele studii clinice au sugerat că proteina din zer ar putea influenţa producţia glutationei şi posedă proprietăţi antiinflamatoare şi anticanceroase. Efectele proteinei din zer sunt considerate ca metode de reducere a riscurilor unor boli sau chiar ca tratament suplimentar pentru unele afecţiuni. Unele surse o consideră parte a medicinei alternative.

Zerul este produsul format în urma coagulării laptelui şi conţine tot ceea ce este solubil în lapte. Este o soluţie cu o concentraţie de 5% lactoză în apă, conţinând minerale şi lactalbumine (beta-lactoglobulină, alfa-lactalbumină şi albumină serică). În urma procesării se îndepărtează apa, lipidele şi alte materiale non-proteice crescând astfel conţinutul proteic.

Concentratul proteic din zer are nivel scăzut de grăsimi şi colesterol. În schimb, nivelele de compuşi bioactivi şi carbohidraţi în formă de lactoză sunt mai ridicaţi. Este foarte potrivit construirii masei musculare.
În momentul de faţă numeroase cercetări se concentrează pe capacitatea aminoacizilor din proteine de a reduce riscul unor boli, cum ar fi cele cardiovasculare sau canceroase. Zerul este o sursă excelentă de BCAA, aminoacizi care pot acţiona direct ca sursă de energie pentru muşchi stimulând sinteza proteică. În special leucina, care joacă un rol cheie în iniţializarea transcrierii căii de declanşare a sintezei proteice. Cantitatea suplimentară de leucină ar putea grăbii regenerarea şi mări adaptabilitatea organismului la condiţii de stres (fizic sau mental).
Proteina din zer mai conţine şi aminoacidul cisteină, care poate fi folosit pentru producerea glutationei. Glutationa este un antioxidant care oferă protecţie împotriva radicalilor liberi şi toxinelor. Unele surse sugerează că proteinele din zer ar putea reduce riscul cancerului.

Ingrediente:
 concentrat ultrafiltrat de proteină din zer, cacao (pentru aromă de ciocolată), aromă, colorant carmin (pentru aroma de căpşuni), sucraloză, acesulfam de potasiu.
Mod de administrare: Mixaţi 2 măsuri (60g) de Pro Whey cu 300ml apă sau lapte.
Se serveşte după antrenament, dimineaţa sau oricând în timpul zilei pentru a vă satisface necesarul proteic zilnic.
Mod de prezentare: 900g şi 4000g.
Arome disponibile: ciocolată, căpşuni, natur.

64 lei

cant:

«

»