Glutamine Fx

634871936919676405_GLUTAMINE-FX_2Asigura-le muschilor tai mediul anabolic vital pentru dezvoltare. Descopera Glutamine FX!
Glutamina este cel mai important aminoacid esential existent în muschi, deoarece 60% din tesuturile musculare sunt alcatuite din glutamina. Datorita sistemului efervescent de transportare, glutamina este asimilata mult mai rapid, iar efectele vor fi mult mai vizibile.
Glutamina este un aminoacid care reprezinta 60% din aminoacizii muschilor scheletici. Promoveaza tractul digestiv sanatos echilibrând aciditatea/alcalinitatea organismului. Contribuie la îndepartarea amoniacului toxic din ficat – nitrogenul din ficat formeaza acidul glutamic împreuna cu glutamina si astfel nu se transforma în amoniac. Glutamina ajuta la transportarea nitrogenului si în alte parti ale corpului, mai ales la muschi. Prin reglementarea nivelelor de nitrogen si alimentarea depozitelor de glicogen din muschi, glutamina previne catabolismul muschilor în timpul antrenamentelor intense. Promoveaza divizia celulara si este un element cheie în dezvoltarea ADN si ARN, si a celulelor care fac parte din sistemul imunitar. Daca cantitatea de glutamina nu ar fi suficienta, sistemul imunitar ar înceta sa functioneze.

Ingrediente:
 Maltodextrina, L-glutamina, conservant: acid citric, corector de aciditate: bicarbonat de sodiu, NRG, antioxidant: acid ascorbic, agent antiaglomerant: carbonat de magneziu, îndulcitori:sucraloza, acesulfam de potasiu, colorant: riboflavina.
Mod de prezentare: 25 plicuri a 15 gr.
Aroma: lamâie.

39 lei

cant:

«

»