Creatine Capsule 1000mg 100 caps

634872077086537030_creatine-capsules_2Creatina volumizează celula musculară, contribuie la creşterea nivelului energetic şi grăbeşte recuperarea post-antrenament. Administrarea de Creatine creşte masa musculară fără depuneri de grăsimi, efectele fiind vizibile chiar după două săptămâni de la începerea administrării. Creatina sprijină producerea de ATP – sursa principală de energie a celulelor. Noi îţi oferim doar cea mai bună calitate, de aceea creatina nostră este marca Creapure.

Creatina este o substanţă naturală compusă din aminoacizii: arginină, glicină şi metionină. Este considerat un posibil tratament al bolilor musculare, neuromusculare, neurologicale şi neurodegenerative. Pentru sportivi este un element preţios din cauza efectului de creştere a forţei şi masei musculare. Un alt efect benefic este îmbunătăţirea performanţei mentale, dovedit de testele cognitive şi de memorie.

Ingrediente: Creatină monohidrată. Ingrediente inactive: gelatină de vită, fosfat tricalcic (E 341).
Mod de administrare: Se administrează 3 porţii (6 caps.)/zi: 2 porţii cu 60 minute înainte de antrenament şi 1 porţie imediat după antrenament.
Mod de prezentare: 100 caps.

39 lei

cant:

«

»