CreaRibose 250 g

634872063252943280_crearibose_2Combinaţia ideală de creatină şi D-riboză are efecte maxime în volumizarea şi energizarea celulelor musculare. Creatina sprijină crearea ATP – sursa energetică principală a celulelor, iar D-riboza împiedică distrugerea acestui element esenţial.
Atleţii folosesc de peste o sută de ani creatina pentru a creşte masa musculară, a accelera arderea grăsimilor şi a îmbunătăţii anduranţa. Cu toate că este disponibilă în alimente, sportivii au nevoie de o cantite mai mare ca cea oferită de alimentaţie pentru a avea rezultatele dorite. Suplimentarea  este benefică şi pentru cei suferind de probleme neuromusculare, distrofie musculară, atac de cord secundar.
D-riboza este un carbohidrat natural, prezent în ARN (folosit pentru transcrierea genetică), care intensifică energia cardiacă şi sprijină metabolismul cardiovascular. Ajută la mărirea capacităţii de efort fizic şi arde grăsimile. Ameliorează simptomele unor boli şi reduce efectele secundare ale altor tratamente.Testele clinice au arătat, că ajută la regenerarea nivelului de nucleotide din muşchii inimii şi îmbunătăţeşte funcţia miocardică după antrenament.
Ingrediente: Creatină monohidrată, D-Riboză.
Mod de administrare: Se folosesc 2 – 4 serviri (1 servire = 5g) pe zi. Administraţi o servire imediat după antrenament. Cantitatea de CreaRibose (în grame) necesară zilnic este egală cu greutatea corporală (kg) împărţită la 5.
Mod de prezentare: 250g.

54 lei

cant:

«

»