Carnitine Plus

634871882238738905_CARNITINE-PLUS_2Nu-ţi promitem că vei slăbi ca prin minune – efectele asupra organismului ar fi dezastruoase şi ai redobândi kilogramele în timp record – dar îţi putem promite un stil de viaţă sănătos în combinaţie cu Carnitine Plus îţi vor aduce beneficii reale: vei fi mai suplu şi starea generală a sănătăţii se va îmbunătăţii.

L-carnitina, sintetizată din lizină şi metionină, este foarte similară aminoacidului neesenţial carnitină, iar funcţiile sunt aproximativ aceleaşi: metabolizează alimentele în energie. L-carnitina este responsabilă pentru transportarea acizilor graşi în mitocondrii unde vor fi oxidaţi pentru a produce energie. Prin urmare este excelent pentru promovarea arderii grăsimilor contribuind concomitent la creşterea şi dezvoltarea muşchilor. Cercetările arată că reduce senzaţia de foame şi slăbiciune.
Majoritatea cantităţii de iod din organism (30%) este depozitată în glanda tiroida. Iodul este antiaterosclerotic, hipotensor, antitoxic, depurativ şi antisenescent. Contribuie la buna funcţionare a glandei tiroide şi a sistemului nervos, ca şi la diferite reacţii metabolice. Intervine în producerea de energie şi în procesul de creştere.
Cromul are un rol vital în mecanismul natural al organismului, deoarece controlează nivelul glicemiei. Reglementează nivelul de colesterol din fluxul sanguin. Cromul scade grăsimea corporală crescând masa musculară slabă. În cazul sportivilor, lipsa cromului reduce randamentul fizic şi împiedică dezvoltarea musculaturii.

Ingrediente: L-Carnitină, iod, crom picolinat.
Ingrediente inactive: gelatină de vită şi maltodextrină.
Mod de administrare: 1 – 3 caps./zi: cu cel puţin 30 de minute înainte şi imediat după antrenament.
Mod de prezentare: 50 capsule.

43 lei

cant:

«

»