C-1000 100 tabl

634883934894119815_C1000_2Vitamina C este consumată de milioane de oameni din toată lumea ca supliment alimentar din cauza proprietăţilor antioxidante, care sunt bine documentate de cercetările medicale. C-1000 asigură o doză puternică din această vitamină importantă şi este combinat cu măceşe (Rosea Pseudofructis) şi bioflavonoide,  sinergice naturale al vitaminei C.

Vitamina C este necesară la producerea de colagen în ţesutul conjunctiv. Aceste fibre sunt omniprezente în întreg organismul, asigurându-i acestuia o structură stabilă, dar flexibilă.
Vitamina C este necesară la sinteza dopaminei, noradrenalinei şi adrenalinei în sistemul nervos sau în glandele suprarenale.
Vitamina C este de asemenea necesară la sintetizarea carnitinei, care este importantă în transferul energiei şi sprijină arderea grăsimii.
Este deasemenea un antioxidant puternic, intervine în fenomenele de oxidoreducere. Este antiinfecţioasă, tonifiantă şi antitoxică. Participă la asimilarea fierului; măreşte rezistenţa vaselor sanguine ; contribuie la formarea globulelor roşii, a dinţilor şi oaselor; are rol de reglare a nivelului glicemiei şi al colesterolului. Organismul nu depozitează vitamina C, de aceea se impune un aport constant prin alimentaţie.

Ingrediente: Vitamina C
Mod de utilizare: Se administrează 1-3 tablete pe zi în timpul unei mese.
Mod de prezentare: 50 şi100 tablete

59 lei

cant:

«

»