Amino 12500 20 fiole

634031222954170000_Amino-12500_2Te preocupă sanatatea pielii, oaselor, aticulatiilor şi tendoanelor? protejează-ţi sănătatea, consumă Amino12500! Produsul conţine pe lângă doza gigantică de aminoacizi din hidrolizat de colagen şi vitamina B6 – vitamina principală pentru procesarea aminoacizilor. Alege nutriţia şi asimilarea optimă!

Aproximativ 25% din proteinele corpului  conţin colagen. Colagenul hidrolizat este un colagen simplu care a fost fragmentat în bucăţi mici de enzime, care poate facilita digestia şi absorbţia aminoacizilor din colagen la nivelul intestinului. Conţinutul de aminoacizi al hidrolizatului de colagen este identic cu cel al colagenului: 20 de aminoacizi, inclusiv 8 din cei 9 aminoacizi esenţiali. Conţinutul de glicină şi prolină este de la 10 la 20 de ori mai ridicat în comparaţie cu alte proteine.                                                                                                               Colagenul hidrolizat ajută la hrănirea ţesuturilor ce conţin colagen: cartilaje, oase, tendoane, ligamente şi piele. Colagenul hidrolizat poate preveni pierderile de apă. Studiile sugerează că poate ajuta în tratamentul bolilor degenerative ce afectează articulaţiile şi în controlarea greutăţii. datorită conţinutului de arginină îmbunătăţeşte performanţa atletică.

Vitamina B6 are un rol important în formarea hemoglobinei, în metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor şi lipidelor (îndeosebi al acizilor graşi esenţiali), fiind şi stimulent muscular. Are influenţă benefică asupra pielii, precum şi în procesul de creştere. De asemenea, intervine în mod esenţial în buna funcţionare a sistemului nervos şi a măduvei osoase. Intervine în producerea de globule roşii şi de anticorpi; în controlarea echilibrului sodiului şi al potasiului, al sistemului muscular şi osos. Participă la metabolismul colesterolului împiedicând depunerea acestuia pe pereţii interiori ai arterelor (ateroscleroza). Influenţează creşterea şi reproducerea.

Mod de administrare: A se lua o fiola 25ml pe zi.

Mod de prezentare: 10 fiole si 20 fiole

73 lei

cant:

«

»